Menu

Nieuws

Alphens bomenpanel op zoek naar extra vrijwilligers

Alphens bomenpanel op zoek  naar extra vrijwilligers

Het Bomenpanel in Alphen aan den Rijn is op zoek naar extra vrijwilligers. Het panel is dit jaar écht van start gegaan maar kan nog extra hulp gebruiken bij het nadenken en praten over het bomenbeleid in de gemeente.

In 2017 heeft de gemeente in overleg met alle inwoners van Alphen aan den Rijn een bomenvisie opgesteld. Sinds mei 2017 is er door een groep vrijwilligers achter de schermen gewerkt aan de oprichting van een onafhankelijk bomenpanel. Het uitgangspunt is dat alle inwoners in Alphen via het bomenpanel mee kunnen denken en praten over het bomenbeleid en de uitvoering.

Begin 2018 heeft de gemeenteraad ingestemd met de bomenvisie, waardoor het Bomenpanel echt van start kon. “Inmiddels hebben aardig wat mensen zich aangemeld om deel te nemen in dit panel”, meldt het panel. Toch zijn er nog mensen nodig en roept het bomenpanel mensen op zich aan te melden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bomenpanelalphen.nl.