Menu

Nieuws

Stem op uw boom van het jaar 2019

Stem op uw boom van het jaar 2019

Welke boom verdient volgens u het predicaat Boom van het Jaar? Uit 148 enthousiaste, emotionele, historische verhalen heeft een vakjury per provincie een boom genomineerd.

Vanaf 30 augustus tot 16 oktober 12.00 uur kunt u een stem uitbrengen op uw favoriete verhaal. De boom met de meeste stemmen wordt uiteindelijk ‘De Boom van het Jaar 2019’ en dingt in 2019 mee naar de titel van European Tree of the Year. Eind oktober/begin november wordt de winnende boom op locatie gehuldigd. ‘De Boom van het Jaar 2019’ wint een boom- en/of standplaatsverzorging of een boomvriendelijk alternatief met een indicatieve waarde van 2.500 euro. 
Zet uw provincie op de kaart door uw stem uit te brengen!

Stemmen kan via: https://www.deboomvanhetjaar.nl/stem-op-uw-boom