Menu

Nieuws

Officiële opening van de Bomenexpositie

Met de Nationale Viering van de Boomfeestdag in het vooruitzicht staat Galerie Alphen ART vanaf vandaag in het teken van bomen. Ik mocht de expositie met 30 prachtige kunstwerken over bomen openen. Loop de komende maand vooral even binnen bij de galerie in de Aarhof!

Van vrijdag 14 februari tot vrijdag 20 maart  2020.

Deze expositie is tot stand gekomen op verzoek van het Bomenpanel Alphen aan den Rijn, naar aanleiding van de Nationale Boomfeestdag op 18 maart 2020. Er kunnen tijdens deze expositie ook andere activiteiten plaatsvinden die te maken hebben met de Nationale Boomfeestdag. Ca 30 Kunstenaars tonen werk met het thema “Bomen”. Het zijn voornamelijk kunstenaars die lid zijn van STA-ART en kunstenaars die lid zijn van Pulchri (Den Haag). 

De galerie is open: di-do 12-17 uur, vr 12-20 uur, za 11-16 uur en koopzondag 13-16 uur.

http://www.sta-art.nl/